אנדרוג'ל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/12/2004 | 20:16 | מאת: יעקב

שלום ד"ר, אני בן כמעט 67 לוקח תרופות לאיזון לחץ דם וכן ריתמקס בגלל PAF שמאז הפעם האחרונה שהופיעה עברה כבר למעלה משנה. כתוצאה מהתרופות הזקפה ירדה ביותר. האורולוג המליץ לי על וויאגרה, או סיאליס. התוצאות היו שבתחילה הוויאגרה הייתה טובה מאד ועם הזמן השפעתה נחלשה ועברתי לסיאליס. השפעת הסיאליס מופיעה אצלי רק אחרי כמה שעות ונמשכת למעלה מ-24 שעות. האורולוג רשם לי אנדרוג'ל ואמר שזה צריך לעזור מאד. בצעתי בדיקת טסטוסטרון והתוצאה שקיבלתי היא 23.73 ולפי הגבולות זה נראה בסדר גמור. שאלתי: האם בנתונים כאלה של טסטוסטרון יש בכלל טעם להשתמש באנדרוג'ל ?? תודה מראש על תשובתך. יעקב

24/12/2004 | 12:14 | מאת: ד"ר רן לין

במצב הזה אין טעם במשחה - יש לך כמות טסטוסטרון גבוהה

26/12/2004 | 14:32 | מאת: יעקב

לד"ר רן לין שלום ותודה על התשובה. יש לי שתי שאלות נוספות באותו נושא: 1. האם יכול להיות שיפור כל שהוא בשימוש יחד עם סיאליס? 2. האם יש סיכון כל שהוא בשימוש במשחת האנדרוג'ל בגלל הערך הגבוה של טסטוסטרון בדם שלי? תודה, יעקב

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים