לא מחזיק הרבה זמן-צריך עצות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/12/2004 | 02:12 | מאת: סמיט

אני בן 30, במערכת יחסים קבועה. הבעייה שלי היא שלעיתים קרובות, אף לרוב, אני לא מצליח להישאר בפנים זמן המספק אותי מנטלית ואותה פיזית. האם, פרט לטיפול התרופתי ישנה דרך התנהגותית שתסייע לי להאריך את משך המגע המיני. אשמח לעצות בנושא זה. האם מצבי המתואר כאן מצריך טיפול תרופתי?

22/12/2004 | 21:45 | מאת: ד"ר אילן בירן

אתה סובל מ'שפיכה מוקדמת' שהיא תקלה בשליטה בשפיכה שאותה ניתן לתקן באמצעות סדרת תרגילים התנהגותיים בהם תרכוש בהדרגה שליטה בשפיכה. הטיפול התרופתי הוא רק ברירת מחדל במקרים קיצוניים כי הוא נעשה בתרופות פסיכיאטריות שתופעת הלוואי שלהן היא עיכוב השפיכה, בלי לפתור את הבעייה הבסיסית. עצתי לך לפנות למרפאה סקסולוגית המתמחה בכך.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים