האם?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/12/2004 | 19:40 | מאת: אנונימי

האם יש ויטמינים או חומרים..או סיבים תזונתיים שיכולים לתרום לאורך חיים תקין של זקפה ולאי אונות?

21/12/2004 | 00:20 | מאת: עידן

בעיות בזקפה (כשמדובר בבעיה פיסית) קורות בד"כ כתוצאה מאורח חיים לא בריא (מזון לא בריא, מתח רב בחיים, זיהום אויר וכו...) וזה משהו שנבדק במחקרים... אז הקפד על אורח חיים בריא! תוכל למצוא הנחיות בפורום תזונה באתר. אני יכול לתת לך כמה דוגמאות קטנות: השתדל לחיות חיים רגועים ונינוחים ללא סטרס, אכול פחות בשר (תחליפים טובים הם דגים ומוצרי סויה המכילים הרבה חלבון) השתדל להמנע מעישון ומעישון פסיבי ותעשה הרבה סקס (זה טוב לבריאות כללית :-)

24/12/2004 | 10:52 | מאת: ד"ר רן לין

אלה עצות טובות בדרך כלל - ממש לא מדעיות עד הסוף

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים