חדירה אנאלית

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/12/2004 | 18:11 | מאת: אלון

שלום ד"ר רן לין, אני ובת זוגתי נהנים מהחדרת הויבראטור שלה (די גדול - 20 ס"מ) גם לפי הטבעת (שלי), רציתי לדעת האם זה יכול לגרום לאיזשהו נזק מכל סוג שהוא, או שזה נחשב שימוש בטוח שאין סיכונים לצדו, כיון שלאחרונה שמעתי ממישהו שהדבר יכול לפגוע בשרירים שקשורים לפין ואף עם הזמן לגרום לאימפוטנציה אצל הגבר. אשמח לשמוע מאוד לדעתך בענין זה. תודה מראש, על תשובתך ועל כל החומר שאתה מביא לגולשים באתר, אלון.

24/12/2004 | 11:39 | מאת: ד"ר רן לין

שאלה מקדימה - האם בהחדרת הויברטור - יש פראות או שהדבר נעשה בעדינות ובהתאם ליכולת קליטת פי הטבעת והרקטום - ללא כאבים? וללא דימומים?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים