לא מצליח לגמור אם אשתי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/12/2004 | 21:55 | מאת: יעקב

שלום! אני בן 35 נשוי 3 שנים.תמיד האבתי בחורות עם חזה גדול.אבל יצא כך שהיכרתי בחורה עם חזה קטן-אשתי. היתי רוצה לציין שלפניה לא היה לי ניסיון מיני רב. בהתחלה יתה לי משיכה מינית אך עם הזמן היא ירדה והיום אנו מקיימים יחסי מין פעם ב3שבועות ואני גם לא יכול לגמור.רוצה לציין שאני מתחרמן מאנשים עם חזה גדול. יש לנו יחסים מצוינים והיא מאד משתדלת! אבל זה לא עובד. המצב כל כך גרוע שנאלצתי ללכת למכוני לווי ואני גומר תוך 5דקות. אני גם מצליח לגמור בעוננות. עברתי בדיקות-הכל תקין. שאלתי:האם ניתן לעשות משהו על מינת לשמור על נישואים ולא לפגוע באישתי או דרך יחידה היא להפרד?

21/12/2004 | 08:47 | מאת: ראיה

למה אתה לא מציע לאשתך ניתוח הגדלת חזה היום זה דבר מאוד מקובל ואם עושים אצל רופא בדוק אז אין מה לחשוש בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים