שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/12/2004 | 20:55 | מאת: יניב

ד"ר שלום אני בן 28 רווק ללא בת זוג קבועה כמו כן מעולם לא טופלתי בדרך כל שהיא. שאלתי היא כיצד ניתן לפתור את הבעיה? קראתי שיש כדורים סרוקסט שתופעת הלוואי שלהם פותרת את הבעיה. האם כדאי לקחת כדורים שבמקור משמשים לדיכאון, ראיתי שישנן תופעות לוואי רבות וחמורות. כמו כן אני חבר בקופ"ח לאומית הקופא מספקת FLUTINE במקום סרוקסט מה עדיף? מה משך הטיפול? מה עלויות הטיפול? בתודה יניב

24/12/2004 | 12:21 | מאת: ד"ר רן לין

המאמרים הם על התרופה הראשונה ולא על התחליף - לא יודע לגביו בכל אופן בהחלט כדאי - אבל כדאי כאשר יש לך עם מי לבצע את זה לא?

25/12/2004 | 10:54 | מאת: יניב

תודה על התגובה יש פרטנריות רק שאינן קבועות. בכל אופן: 1. מה לגבי משך הטיפול? 2. תוך כמה זמן הכדורים ישפיעו? 3. מה לגבי החלופה הישראלית paxxet?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים