סיאליס

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/12/2004 | 22:40 | מאת: סכרתי

שלום, הנני סכרתי מטופל באינסולין, גם נוטל תרופות לאיזון לחץ דם: נורמיטן 50, טריטייס 10 מ"ג.. כאשר אני לוקח סיאליס 20 מ"ג אזי אח"כ במשך יומיים אני מרגיש לא טוב. האם יש קשר בין התרופות להרגשה הלא טובה?

16/12/2004 | 10:36 | מאת: ד"ר רן לין

אפשר לדעת יותר פרטים על תופעות הלואי? האם יש ירידה בלחץ הדם? עליה? כאבי ראש? בחילות? צרבת? מה? איזה כמות אתה נוטל?

16/12/2004 | 18:31 | מאת: סכרתי

יש קצת עליה בלחץ הדם, ההרגשה הכללית לא טובה קצת בחילות ומעט סחרחורות אבל אני ממשיך לתפקד רגיל. אני נוטל כדור אחד סיאליס של 20 מילגרם. תודה

24/12/2004 | 11:52 | מאת: ד"ר רן לין

תנסה לרדת ל - 10 מג תראה אם בגלל הסוכרת זה לדעתי יכול להספיק

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים