על סף יאוש

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/12/2004 | 21:46 | מאת: שלומי

דר בבקשה תאזור לי . אני על סף ייאוש אני בן 24 וסובל משפיכה מוקדמת יש לי את הבעיה מי גיל 16 והוא ממש ממש קיצוני אני לא מספיק להתפשט וכבר מהמגע הראשון שלי אם הבחורה (עדיין עם בגדים) אני גומר. בגלל הבעיה והקיצוניות שבה אני עדיין לא הייתי אם בחורה הייתה לי חברה ובמשך 3 חודשים נמנעתי מלשכב איתה בגלל הבעיה ולבסוף נפרדנו. אני עכשיו בתחילה של קשר חדש ולא רוצה שאותו דבר יקרה לי איתה מה עלי לעשות? תודה מראש....

16/12/2004 | 03:18 | מאת: עידן

אני חושב שהפחד שלך לקיים יחסי מין לא עושה לך טוב ורק מגביר את החששות ואת המתח... ומה שאתה צריך זה בדיוק את הדבר ההפוך- להירגע. אני בטוח שטיפול פסיכוסקסואלי יעזור לך (חבל שלא הלכתה מוקדם יותר), אבל לפני זה יש הרבה טכניקות שכדאי לך לנסות עם בת זוגתך... אבל הכרחי שהיא תהיה מבינה ותהיה רגישה לבעיה שלך, אחרת זה לא ילך. נסה לבצע דבר ראשון את ה"משחק המקדים" לאט ובלי מתח ותשוקה חזקה ואפילו בלי מגע קרוב - אם גמרת - לא נורא, אל תתן לזה לעצור אותכם תמשיכו לגעת אחד בשני אתה יכול לרדת לה ולעשות כל מה שמתחשק לכם - חוץ ממה שקשור לאיבר שלך, רק כשאתה מרגיש שיש לך שוב פעם זקפה נסה אז לחדור אליה לאט ובלי מתח מיותר - אני בטוח כי בפעם הזאת לא תגמור כל כך מהר.... אחרי הפעם הראשונה אני בטוח שהמתח ירד ואז תוכל לשפר את היכולות שלך לאט ובשיתוף עם החברה.... שיהיה בהצלחה

16/12/2004 | 10:40 | מאת: ד"ר רן לין

מתאים לי מאוד שתתחיל לקבל טיפול תרופתי מיידי - משולב של שתי תרופות כדי שבזמן הקצר ביותר - תוך שבועיים תהיה לך שפיכה נורמלית. לאחר מכן נרד במינון לאט לאט - כשהביטחון העצמי יחזור אליך

16/12/2004 | 19:35 | מאת: שלומי

אני רוצה מאוד מאוד להתחיל לקבל טיפול תרופתי כמה שיותר מהר המארחת יחסים שאני התחלתי לא מזמן מאוד מאוד חשובים לי. אך לא אמרתה לי איזו תרופות או ממי לקבל מרשם אם מי להתייעץ וכו אשמח מאוד לקבל תשובה כמה שיותר מהר בשביל שאני יוכל להתחיל את הטיפול תודה רבה רבה אתה אוזר לי המון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים