לא מצליח לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/12/2004 | 15:54 | מאת: מאיה

אני והחבר שלי בני 26. אנחנו ביחד רק כמה שבועות.בימים הראשונים לא קיימנו יחסיי מין,(עדיין לא רציתי)והוא פשוט השתגע מזה. כשזה כבר קרה,הוא לא הצליח לגמור.חשבתי שזה אולי מהתרגשות שזה קרה.אבל לא. זה קורה כל יום,אנחנו מקיימים יחסים,הוא ממש מגורה,אבל לא מצליח לגמור. לפעמים הוא פשוט מתייאש,וכחה הולכים לישון,ולפעמים מנסים שוב,ואחרי זמן מה הוא מצליח לגמור. ניסיתי לדבר איתו,הוא לא ממש משתף פעולה,למרות שבשאר הנושאים הוא הכי פתוח איתי. הוא רק אמר שזה קרה לו כמה פעמים בעבר,עם נשים אחרות. אני גם לא רוצה להציק לו יותר מידיי,שלא יבהל ואז...בכלל לא יעמוד לו. בבקשה...אני אוהבת אותו,ולא רוצה לעזוב אותו.תעזרו לנו,יש פתרון????

15/12/2004 | 20:55 | מאת: עידן

לדעתי לא מדובר בבעיה בך או בעיה בסקס כלומר לדעתי הוא מספיק מגורה בשביל להגיע לזקפה ללא קושי.... הבעיה היא כנראה אצלו, והוא יצטרך לעבור בדיקות שונות כדי לגלות מה הבעיה, אני בטוח שד"ר לין ידע להמליץ כבר על הבדיקות הנדרשות.... הכי חשוב זה לדבר על זה, למרות שזה קשה ומביך. אולי קשה לך להבין אבל זה משהו שבטוח מטריד את חברך מאוד ובכלל כל נושא המיניות הגברית הוא נושא מאוד רגיש אצל גברים בעיקר בתחילת הקשר... אז תשתדלי להבין אותו ולהיות זהירה, אבל בכל זאת חשוב לדבר על זה בצורה גלויה. אל תתיאשי

18/12/2004 | 01:11 | מאת: מאיה

אני ממש משתדלת להתחשב ולהיות הכי עדינה בעולם,בכל מה שקשור לזה. רק שזה כנראה מרחיק בנינו,לצערי. ודווקא הוא זה שמתרחק ממני,אולי כתוצאה מכך. אין לי ספק שיש לו רגשות אלי,למרות הזמן הקצר ביחד,אבל אחרי כל לילה כזה (ואנחנו ישנים ביחד מאז שהתחלנו),יש לי איתו איזה סוג של התחמקות לא ברורה,וזה עובר לו לבד,והוא פתאום שוב בסדר.כנראה אחרי שעוברת לו המבוכה. אני רק מקווה שאני לא אתייאש,ושנמצא פתרון לבעיה הזו. בכל אופן תודה על התשובות,שלך ושל הד"ר.

16/12/2004 | 10:47 | מאת: ד"ר רן לין

ראה את התשובה שנתתצי בפורום השני

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים