בעיה בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/12/2004 | 12:43 | מאת: א.כ

לבעלי יש בעיה בעת הזיקפה איבר מינו אינו מזדקר במלאו הוא הלך לאורולוג אשר בדק אותו ואמר לו שיש לו ריקמת שומן באזור של העורלה אשר גורם לו לכאב חד בזמן כיום יחסי מין ובעת גמירה כמו כן הוא אמר לו שלא ניתן לעשות כלום שתופעה זו יכולה גם להעלם כמו שהופיעה ושלא טוב לבצע התערבות כירוגית מאחר וזה יכול לגרום לבעיות חמורות יותר כמו כן הוא לא נישלח לבדיקות THS ובדיקות אולטרסונד כמו שאתה ממליץ שאלתי האם גרסת הרופא שבעלי היה אצלו נכונה ואם לא כדי לבקר אצל רופא מומחה נוסף ראוי לציין שהרופא שבעלי היה אצלו הוא רופא מבית חולים ממתינה לתשובה מהירה שבת שלום א.כ

16/12/2004 | 11:25 | מאת: ד"ר רן לין

לאחר הקריאה אני משוכנע שכדאי לשמוע עוד חוות דעת - יש הרבה אורולוגים טובים בקופת החולים. בכל מקרה אם באמת העורלה מושכת - הדבר ניתן לתיקון כירורגי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים