אני חושב שיש לי בעיה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/12/2004 | 07:57 | מאת: חמודד

תשמעו בעיות זיקפה אין לי אני ב ן 18 והבעיה שלי הוא שהפין שלי אורכו 12 סמ ורוחבו 4 סמ אני חושב שזה קטן אפשר לקיים עם מה שיש לי יחסי מין נורמאליים?

12/12/2004 | 20:52 | מאת: sexy..it

בטח .. זה לא הגודל קובע , אלא האיכות ..... אתה לא רק שיכול לקיים יחסי מין נורמאליים ....אלא גם לא נורמאלים ....:-) הסר דאגה מליבך ותשגע את הבנות במיומנויות הידיים והלשון ... מה שחשוב זה איך שאתה מקיים את היחסים .. אני מאמינה שההורמוניים שלך מפותחים דיו בשביל להטריף את כולן.... בהצלחה מותק...

12/12/2004 | 21:14 | מאת: עידן

אם אתה רוצה להיות שחקן פורנו- אז יכול להיות שתהיה לך בעיה מסויימת... ככל הנראה אתה מושפע מסרטים כחולים וזה טבעי לגילך... אבל אתה צריך להבין שהסרטים האלה לא משקפים את המציאות על אין ספור מחקרים וסקרים שבוצעו נמצא כי אורך האיבר הממוצע הוא 13ס"מ וחוץ מזה מה שקובע אם כבר זה הרוחב ולא האורך... אז כך שאין לך מה לדאוג וחוץ מזה (2), שיהיה לך יותר נסיון תבין שכדי לענג אישה וכדי להיות מאהב טוב דרוש הרבה אך גודל הפין משחק תפיק קטן יחסית.... בהצלחה

16/12/2004 | 11:36 | מאת: ד"ר רן לין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים