בעיה בהתאמה מינית, על סף פרידה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

09/12/2004 | 16:08 | מאת: מיואשת

בן זוגי ואני גרים ביחד, נמצאים ביחד כשנה וחצי מתוכן כשנה הוא היה בחו"ל בלימודים והתראינו אחת לחודש. אני לא גומרת מחדירה אלא רק ממין אוראלי. הוא צריך חיכוך מאוד גדול כדי לגמור, מה שיוצר בעיה כי אם אני גומרת לפניו והכל רטוב שם הוא לא יכול לגמור. אין מצב שהוא קודם יחדור וגימור ואחר כך ירד לי, מגעיל אותו שהפה שלו נוגע בתוצרי המין שלו. הוא גם לא יורד לי ואחר כך מנשק אותי כי זה מגעיל אותו. בשל אי ההתאמה זו נוצר ביננו משקע והסקס הפך להיות נושא עיקרי בבעיות שלנו. בשל כך אנחנו שוכבים אחת לשבועיים בקושי, כי בגלל שסקס הפך לסוג של התמודדות לאף אחד אין כוח או חשק אליו. שכחתי לציין כי בשל בעיות בריאות הפסקתי גלולות לפני כחודשיים (למרות שהבעיה היא מלפני כן) ועכשיו עם קונדום הוא בכלל לא מרגיש חיכוך ובכלל לא רוצה סקס. אנחנו צעירים, בשנות השלושים המוקדמות לחיינו, ואף אחד מאיתנו לא רוצה שכך החיים שלו ייראו, שלא לדבר על ההמשך. הוא גם טוען כי מלחיץ אותו שאני מצפה שהוא יגמור כל פעם שאנחנו שוכבים, וזה קצת נראה לי משפט תמוה. מה עושים ? אם המצב ימשיך כך סביר שבקרוב נפרד, ודי חבל לי כי אנחנו מאוד אוהבים. כל מה שאני רוצה זה משהו נורמלי של מין בתדירות נורמלית ובאיכות נורמלית, לא שום דבר יותר מזה. דבר נוסף - הוא מאוד נרתע מטיפול למרות שאם אני אלחץ הוא ילך. אם זה רק הפתרון האפשרי לנו - לאן ולמי צריך ומומלץ לפנות? המון תודה מראש

14/12/2004 | 11:04 | מאת: אריאלה

שמעתי לא מזמן בתוכנית של הסקסולוג דניאל דריי ב-103, המלצה לבחור ששוכב עם קונדום לשים כמה טיפות נוזל סיכה, לא מחוץ לקונדום אלא בתוכו. זה אמור להגביר את החיכוך הכולל ולשפר את התחושה כך שהסקס עם קונדום יהיה הרבה יותר טוב. נראה לי שעוד כמה דברים שאתם יכולים לעשות זה: - מין אוראלי שלך לו - ואז הוא יכול לגמור ולרדת לך. - אולי את יכולה לגמור גם ממגע יד במקום מאוראלי? - אתם פתוחים לעניין של מין אנאלי? זה שוב פותר את העניין של תוצרי המין שלו. יש אופציה אחרת והיא שבכל "סיבוב" רק אחד מכם יגמור. זה נשמע קצת אגואיסטי ומבאס - אבל עדיף על פרידה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים