הגדלת איבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/12/2004 | 13:11 | מאת: שיקו

לד"ר לין שלום.. רציתי לשאול האים ניתן להאריך את איבר המין ולעבות אותו וכיצד זה נעשה איבר המין שלי באורך של 11 ס"מ ואני לא מסוגל להשלים עם זה ועוביו דק גם כן בערך 5 ס"מ היקפו רציתי לשאול האים יש ניתוח של השתלת פין ומה הסיכונים או הארכת פין ועיבויו ומה הסיכונים ומה הגודל המקסימאלי שניתן לעבות ולהאריך אני טרוד מבעייה זו שנים רבות אני בן שלושים נשוי וזה מפריע לי בתפקוד המיני מחשבתי מה גם ביצועי... אשמח לקבל תגובה בהקדם תודה

09/12/2004 | 09:15 | מאת: ד"ר רן לין

הייתי משנה מקום מגורים לסין - שם אורך אבר המין שלך יהיה בין הארוכים ואז אולי לא היית כל כך טרוד. או לקוריאה, יפן, תאילנד פורמוזה ויאטנאם פיליפינים..... הקיצור - שני שליש מאוכלוסיית העולם - השתלת תותב היא משהו דפיניטיבי - כלומר לתמיד - וההנאה אינה מושלמת איתו. אין הארכה של אבר המין בעזרת התותב אלא אם כבר אז קיצור - והיא נעשית רק במקרים של הפרעה בתפקוד המיני. ישנם נסיונוחת עיבוי - בעיקר על ידי שרלטנים - שיוצרים עיוותים נוראיים באבר המין. לא מומלץ בשלב זה

24/12/2004 | 05:02 | מאת: גל

שלום , אני בן 50 האם ניתן להגדיל את האיבר המין ע"י תרופה כל שהיה . תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים