חומרי סיכוך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/12/2004 | 13:27 | מאת: הגר

חברי ואני שוכבים מזה כמה שבועות, עד לפניו הייתי בתולה, וכעת בעת חדירה ובעת ההתעלסות מאוד כואב לי, הייתי רוצה לדעת אילו חומרי סיכה מומלצים ? והאם הם אלו שיעזרו במניעת הכאבים? חשוב לי לציין שחברי מאוד משקיע, ומאוד נעים וטבעי לי בחברתו, ה"משחק המקדים" שלנו הוא ארוך ואכן גורם לי לרצות אותו, אולם עם החדירה בה הכאב.

09/12/2004 | 10:50 | מאת: ד"ר רן לין

KY היא המשחה המצויינת וכן - לידוקאין 10% אבל החבר שלך צריך פשוט להכין אותך יותר - ולהתייחס בסבלנות - בייחוד אם אבר המין שלו גדול מהרגיל

09/12/2004 | 10:50 | מאת: ד"ר רן לין

KY היא המשחה המצויינת וכן - לידוקאין 10% אבל החבר שלך צריך פשוט להכין אותך יותר - ולהתייחס בסבלנות - בייחוד אם אבר המין שלו גדול מהרגיל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים