חוסר חשק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/12/2004 | 00:59 | מאת: יוכבד

אנחנו זוג צעיר, אני פשוט לא רוצה סקס. מרגישה שיכולה לחיות בלי זה מאוד בשלום(או מאוד לא קבוע) ברור לי שאין אפשרות לזוגיות כזו. לא זכורה לי תקופה בחיי בה חשתי שאני"חייבת" סקס כמו שחברותי מדווחות. האם עליי לבדוק זאת רק בכיוון הפסיכולוגי או יתכן שיש גם מרכיב פיסיולוגי תודה

07/12/2004 | 12:52 | מאת: צעירה

שלום גם אצלי הסקס לא תופש מקום ראשון בחיי. זה מאד מפריע בחיי הנישואין שלי. הכל בסדר חוץ מנושא הסקס. זה מביא אותי להעמיד פנים בהרבה מקרים. האם יש לכם תשובה?....... ת ו ד ה

07/12/2004 | 12:52 | מאת: צעירה

שלום גם אצלי הסקס לא תופש מקום ראשון בחיי. זה מאד מפריע בחיי הנישואין שלי. הכל בסדר חוץ מנושא הסקס. זה מביא אותי להעמיד פנים בהרבה מקרים. האם יש לכם תשובה?....... ת ו ד ה

07/12/2004 | 12:53 | מאת: צעירה

שלום גם אצלי הסקס לא תופש מקום ראשון בחיי. זה מאד מפריע בחיי הנישואין שלי. הכל בסדר חוץ מנושא הסקס. זה מביא אותי להעמיד פנים בהרבה מקרים. האם יש לכם תשובה?....... ת ו ד ה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים