ירידה בחשק המיני ובעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/12/2004 | 11:19 | מאת: רונן

אני בן 42 נשוי +שלוש ילדים. בשנתיים האחרונות חלה ירידה משמעותית בתפקוד המיני שלי,ואני לא יודע מה הסיבה לכך. זה בה לידי ביטוי בכך שהזקפה לא חזקה, שפיכה מוקדמת. מצב זה לדעתי גרם לירידה משמעותית בחשק המיני שלי. ניגשתי לרופא משפחה ונשלחתי לאורולוג אשר שלח אותי לבצע בדיקה בבית חולים רמב"ם בבדיקה נתבקשתי לישון עם ציוד אשר בדק את הזיקפה. לאחר קבלת התוצאות נמסר לי ע"י הרופא שלפי תוצאות הבדיקה הכל בסדר. אני רוצה להדגיש שכל השנים היה לי חשק מיני מוגבר ולא היה פעם שלא היה לי חשק לסקס. אבקש לדעת לאן עלי ליפנות כדי לנסות לפתור את הבעייה.

05/12/2004 | 06:40 | מאת: ד"ר רן לין

כלומר הבעייה שלך היא לא הבעייה הפיזיולוגית אלא החשק - ויכול להיות שאתה צריך גירויים חדשים - אתה נכנסת לאיזה שגרה של שעמום בסקס - קורה להמון אנשים. ממליץ - לך תמצא את הזמן שלך ולך לחנות סקס - תצפה באיזה 5-6 סרטים מסוגים שונים ומשונים - ותראה מה עכשיו מוצא חן בעיניך הכי ומביא אותך לריגושים - ותציע את זה לפרטנרית שלך - או תצפה בעת הסקס איתה

05/12/2004 | 20:46 | מאת: רונן

לצערי לא הבנתה את הבעייה! חוסר החשק נובעה מזקפה חלשה ומשפיכה מוקדמת מה עושים?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים