בעיות חדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/12/2004 | 21:33 | מאת: גל

לד"ר רן לין עד לא מזמן הייתי בתולה יש לי חבר מקסים ומאד מבין אבל הבעיה שעד עתה לא הייתה חדירה משני סיבות האחד אני מתכווצת ואין באפשרותו לחדור והדבר השני שמאד כואב לי מה לעשות חבל לי לאבד את הקשר תודה

04/12/2004 | 21:39 | מאת: sexy..it

אל תחשבי על הכאב ... תחשבי על ההנאה שאחרי ... הפעמים הראשונות מאוד כואבות ואפילו לא ממש נוחות .... תקראי מה המלצתי לקודמתך ... את תראי כשהכאב יעבור , את תתמכרי להרגשה .... :-) בהצלחה

05/12/2004 | 06:42 | מאת: ד"ר רן לין

ולא אלי. יש לגשת לרופא נשים שיבדוק את האיזור הגניטלי

08/01/2005 | 13:26 | מאת: עדי

כמה שאני מבינה אותך יש לי בעיה בדיוק כמו שלך ואני לא יודעת מה לעשות.?? זה מייאש אותי ואותו מה לעשות ד"ר?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים