בעיה בחדירה...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

03/12/2004 | 19:57 | מאת: שם בדוי

יש לי חבר כבר כמה חודשים והגענו לשלב שהחלטנו שהגיע הזמן לשכב האחד עם השניה. הבעיה היא שבפעם הראשונה החדירה מאוד כאבה לי, בכלל לא נהנתי, חשבתי שזה נורמלי לחלוטין. כעבור שלושה ימים שכבנו שוב והפעם בכלל לא יכוללתי לסבול את הכאב, חבר שלי חדר רק עד לאמצע ולא יכולתי לסבול את הכאב. שמעתי שיש בעיה כזאת אצל 20% מהנשי ששרירי הנרתיק מתכווצים מאוד ולא מאפשרים חדירה עד הסוף. מה לעשות?

04/12/2004 | 21:37 | מאת: sexy..it

נסי להרפות את עצמך ... מבחינה מחשבתית וגופנית כמובן. תיצרו אוירה נינוחה ורומנטית .. אפילו כוס יין אדום לא יזיק . תלכו שלב שלב , גירוי ידני מצידו , החדרת אצבע או שניים .. ולאט לאט חדירה איטית.... העיקר , אל תחשבו על הניסיונות הכושלים ... תזרמו עם האוירה החושנית...

05/12/2004 | 06:44 | מאת: ד"ר רן לין

הייתי מציע לך להיבדק אצל רופא נשים. במקביל - אם לחבר שלך נניח יש אבר עם ממדים גדולים - צריך ללמד אותו לחדור בעדינות ועם חומרים מסככים כדוגמת KY

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים