שרפה בנרתיק

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/12/2004 | 18:55 | מאת: שיר24

ערב טוב, אני בת 24 , יש לי חבר קבוע כבר שנתיים ואנחנו מקיימים יחסי מין באופן יחסית פעיל (3 פעמים בשבוע פחות או יותר), בשנה הראשונה לחברותנו לא היתה כלל בעיה, הכל "עבד" חלק כמו שצריך. הבעיה החלה בשנה האחרונה. הבעיה היא שבכל פעם שהוא חודר אלי זה כואב/צורב לי, כל פעם מחדש. אין בעיה של לחות כי אנחנו דואגים למשחק מקדים ארוך ומושקע בדיוק כמו בשנה הראשונה, מה גם שאני מרגישה שרמת הלחות מספיקה לחדירה ובכל זאת בעת החדירה כואב. זה לאו דווקא בעיית חדירה, כי לעיתים הכאב מתחיל אחרי מס' דקות של קיום יחסי מין. חשוב לציין שאיבר מינו גדול ולא נכנס בקלי קלות , ובנוסף, אציין כי אין כל בעיה "פסיכולוגית" כלשהי, אנחנו מאד פתוחים ושלמים עם הנושא. בעבר סבלתי מדלקות בשתן אבל לאחרונה ערכתי כמה בדיקות שתן שהיו שליליות וכן אין לי את הסיפטומים של דלקות. פשוט צריבה/הרגשת חיכוך באזור רגיש בזמן קיום היחסים וקצת אחריו, הרבה פעמים אני נאלצים להפסיק כדי "שלא יתחיל לשרוף" . מה ניתן לעשות? בבקשה תעזרו לי אשמח לשמוע דעות גם מנשים/גברים המנוסים בדבר. וכמובן דעה של ד"ר. תודה רבה!

05/12/2004 | 06:50 | מאת: ד"ר רן לין

את ציינת את הבעייה העיקרית והיא אבר המין הגדול יחסית של הפרתנר שלך - שמצריך יתר סיכוך לדעתי למרות הדיווח שלך - ועקב החדירה יכול להיווצר מתח ברקמה של הנרתיק וקרעים קטנים שיצרו את הצריבה בהמשך - תוך כדי קיום היחסים תראי גם אם בתנוחות מסויימות הכאבים פחותים - למשל שהוא מאחוריך או כשאת ישובה עליו ומבצעת בעצמך את התנועה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים