כאבים ברגלים לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/12/2004 | 10:21 | מאת: רחל

פעמים רבות קורה לי(אפילו בדרך כלל), שאחרי קיום יחסי מין אני מרגישה כאבים חזקים ברגלים ובאגן. לפעמים זו רק רגל אחת. הכאבים חזקים כל כך עד שאי אפשר לעמוד כמה שעות אחר כך, וגם שינה אחרי הסקס לא תמיד עוזרת. הדבר גורם לי להימנע לעיתים מקיום יחסים, כשאני חושבת על הכאבים שיהיו לי. עלי לציין שני דברים: התנוחה החביבה עלינו היא התנוחה הרגילה - אני למטה. שנית, אני בחודש השמיני להריוני, אבל התופעה היתה גם כשלא הייתי בהריון, ואולי החמירה בהריון. אשמח לקבל את תשובתך!

02/12/2004 | 09:03 | מאת: ד"ר רן לין

זה דווקא כן מצביע על הפרעה המתקיימת עקב המגע המיני. אולי עקב החיכוך הרב - שאולי יש מקום לסכך אותו בעת קיום היחסים

02/12/2004 | 09:37 | מאת: רחל

הכאב אינו כאב של שפשוף, אלא כאבי שרירים - כאב פנימי בתוך הרגלים והאגן. מה יכולה להיות הסיבה לזה?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים