רוחניות וחוסר חשק, האם קיים קשר ???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/12/2004 | 05:03 | מאת: טל

מעניין אותי עם עליה ברמת הרוחניות עשויה לגרום לחוסר בחשק. אני מרגיש שאני מתקדם מאוד ברמה הנפשית הרוחנית לאחרונה, אך יחד עם זאת מתבטאת אצלי ירידה משמעותית ברמת החשק המיני. אני לא מתגרה כמעט מכלום. אני יודע שמה שיש לי זה בראש, ומעניין אותי מה ידוע על "מה הוא בעצם, שיש בראש". אשמח לתשובה בהקדם, כי עם כל הכיף, אולי משהו בכל זאת לא כל כך בסדר, אחרי הכל אין לי כרגע חברה, אבל אני מתפקד מינית היטב בנוכחות בחורה. אני בן 30. ללא בעיות רפואיות. תודה

02/12/2004 | 09:06 | מאת: ד"ר רן לין

אתה איש בריא ללחלוטין זה בדיוק המטרה של הרוחניות שאתה נמצא בה - לפנות שלך מקום בראש מהסקס לדברים אחרים

04/12/2004 | 21:32 | מאת: sexy..it

נסה לשלב את הרוחניות יחד עם התשוקה והמיניות ... שילוב קטלני ... הרוחניות מסירה הרבה עכבות שקיימות אצל האדם..מממ מעניין.

07/12/2004 | 12:56 | מאת: צעירה

שלום לד"ר המכובד התשובות שלך באות תמיד מאוחר ונראות כלאחר יד ובהרבה מקרים קצרים ואינם מספקים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים