שאלה מסקרנת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/11/2004 | 15:23 | מאת: עופר

שלום שמי עופר,אני בן 21,לא יצרתי הרבה קשרים עם בחורות בחיי ולכן אני נוהג הרבה להביא ביד,לפעמים אני מגיע אפילו לפעמים מוגזמות של להביא ביד,במצב נורמלי זה בערך פעמיים או שלוש פעמים,לפעמים אבל זה היה מגיע למצב של 6 או 7 פעמים ביום!!!, שאלתי היא,אם בגלל זה התפקוד שלי כללית לא משהו והאם יש צורך בהפסקה וכמה זמן? דרך אגב,לפני כמה ימים לקחתי הפסקה של יומיים ככה והתחלתי לקבל זיפקת בוקר,אבל הזיקפות שהגעתי אליהם חלקיות,שאלתי היא אם אני ייקח הפסקה של שבוע אז המצב יהיה יותר טוב?

02/12/2004 | 09:20 | מאת: ד"ר רן לין

בטוח שכן - אבל זה לא צריך להביא לידי כך שתפסיק לחלוטין מאוננות נראה לי שפשוט תרד בקצב

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים