בעיה ברמת החשק המיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/11/2004 | 03:30 | מאת: שרון

ד"ר שלום, אני בן 30 ובריא. הבעיה שאני מרגיש היא חוסר בחשק באופן בולט. אני אמנם אינני נמצא מחוץ לבית, ואני לא עובד כבר הרבה זמן. עשיתי סקס עם המון בנות כבר, ואני מרגיש שאולי חסרה לי אהבה אמיתית. אולי זו הסיבה, האם יש קשר בין חוסר התעסוקה לחוסר בחשק ? זה די קשה לי. אני לא רוצה להאמין שיש לי בעיה. אני מסוגל לעצום עיניים ולדמיין, אך זה דורש ממני מאמץ. אני מבקש שתנסה לעזור. בתודה

02/12/2004 | 10:28 | מאת: ד"ר רן לין

זוהי בדיוק הסיבה אתה משועמם וצריך ריגושים והתנסויות חדשות. או - אהבה אמיתית שתאפיל על הריגושים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים