הקשר בין גודל להנאה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/11/2004 | 18:44 | מאת: ר.

יש לי איבר מין קטן (11 ס"מ) ולי אין בעייה להגיע לאורגזמה בזמן שאני מקיים יחסי מין עם חברתי, אולם הבעייה היא שהיא ממגע מיני לא מתקרבת אפילו לאורגזמה. ניסינו לשנות תנוחות אך גודל האיבר כמעט ואינו מאפשר זאת. השאלה היא למעשה איפה ממוקמת נק' ה- G של אשה והאם אני יכול לגרום לה להנאה בחדירה בדרך כלשהי?

28/11/2004 | 20:15 | מאת: sexy..it

ראשית .. הקלישאה הגודל לא קובע מאוד נכונה.. תחשוב שיש גברים שהתברכו באיבר גדול אבל לא יודעים מה לעשות איתו , או לחלופין אין להם את הטאץ'... יש גברים בעלי טאץ' שיכולים לגרום לבחורה להתרטב מעצם הנגיעות והתגפפויות... תראה איך אתה מענג אותה בעזרת הידים או לחלופין הלשון ... :-) כך תלמד ממה היא מתפתלת... אח"כ תחשוב איך להחדיר ... לא כל בחורה מגיעה לאורזמה מחדירה .. בנוסף לכך , היום יש אמצעים שיכולים לעזור בחדירה .. כמו ויברטורים וכו'... נסו את זה , זה חוויה לא נורמאלית.. :-) בהצלחה...

28/11/2004 | 21:32 | מאת: ר.

אין ספק שאת צודקת, ותאמיני לי שאותי לא צריך לשכנע, מכיוון שאני דוגל גדול בשער השיטות. אבל אני חש שהיא חשה אכזבה כאשר אנחנו מקימים יחסי מין ולכן אני שואל את השאלה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים