בקשר להודעה מה- 23.11 - בעיה בזקפה ושפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/11/2004 | 10:52 | מאת: אבי

שלום ד"ר. אני בן 30, בריא לא מעשן ולא שותה. כאשר התחלתי לקיים יחסי מין (בגיל 24) היו לי בעיות של שפיכה מוקדמת, מה שגרם לי להילחץ ולנסות להתחמק מקיום יחסים. מה שגרם לכך (כנראה בגלל הלחץ - לפחות ככה אני חושב ) שיש לי גם בעיות זיקפה בזמן קיום היחסים. ניסיתי לקחת ויאגרה (ע"י מרשם מרופא המשפחה) וזה באמת עזר לי לבעית הזיקפה (לא תמיד אבל ברוב המקרים). אני רוצה לטפל בבעיה שלי (זיקפה וגם שפיכה מוקדמת) אבל לא יודע מאיפה להתחיל , אורולוג ? סקסולוג ? האם צריך מרשם מרופא המשפחה כדי לפנות לטיפול ? (אני חבר במכבי). בקיצור, מאיפה להתחיל כדי לפתור את הבעיה ? תודה

28/11/2004 | 14:51 | מאת: ד"ר רן לין

אורולוג ברור - כי הוא גם זה שנותן בסופו של עניין את המרשמים - והוא גם הכי נחמד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים