I NEED UR HELP..

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/11/2004 | 14:58 | מאת: PLEASE...

I DONT KNOW WHY U R TALKING ONLY ABOUT MANS PROBLEM... I HAVE PROBLEMS TO GET ORGAZEM.. I DONT LIKE SO MUCH SEX AND THIS IS A VERY BIG PROBLEM FOR ME COUSE IM THINKING OF IT AND I WANT TO ENJOY IT I REALY DO.. BUT I CANT IM BLOKED... MY BOYFREIND (FOR THE LAST 3 YEARS) IS THINKING OF IT ALL THE TIME AND WE HAVE PROBLEMS BECOUSE OF IT... WHERE CAN I FIX MYSELF? I WANT TO BE NORMAL AND DO SEX AND ENJOY THAT (IM 25YEARS OLD AND MY FERST TIME WAS 5 YEARS AGO.. MY BOYFREIND IS 32 YEARS OLD ..)

25/11/2004 | 07:44 | מאת: ד"ר רן לין

i do not talk about woman's sexual dysfunction because of two reasons one - we dont know yet how to solve the libido problems - we work on it two - there is still a problem about the woman's issue - the research is still on

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים