חלום רטוב - קרי לילה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/11/2004 | 21:34 | מאת: hosa

שלום אני בן 23 לאחרונה אני מתעורר מידי פעם מחלומות רטובים (שפיכה בלילה) וזה מציק לי. הייתי רוצה שזה יפסיק איך לטפל בזה?? אודה על תשובה מהירה

28/11/2004 | 15:19 | מאת: ד"ר רן לין

אל תפסיק את זה - אתה עוד תתגעגע לימים הנפלאים האלה של חלומות משוגעים שאתה אפילו לא יודע עם מי היית בהם. תכלס - זה טבעי לחלוטין. לא כדאי לה]פסיק את זה - על ידי כך שמאוננים לפני שינה. לא שווה

28/11/2004 | 20:19 | מאת: sexy..it

מסכימה עם הד"ר... אגב , זה קורה גם לנשים , אמנם בלי קרי לילה אבל בהחלט חלומות רטובים...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים