Penile Curvature - עקמת הפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/11/2004 | 12:22 | מאת: אישתו

בעלי הובחן עם Penile curvature. הוא בן 28, בריא וזה קצת מפריע בקיום יחסי מין אנא אם תוכל לענות על כמה שאלות אודה. 1. מכיוון שאנו חברי קופ"ח מכבי הופננו לאיכולוב או אסף הרופא להתייעצות מומחה האם תוכל להמליץ איזה בי"ח להערכתך יותר מקצועי בתחום להערכתך. 2. האם Penile Curvature זה אותו דבר כמו מחלת פירוני? 3. מבחינת הליכי ניתוח ליישור איך זה נעשה? והאם יש סיכונים קריטים כלשהם? אודה על תשובתך אישתו

28/11/2004 | 15:23 | מאת: ד"ר רן לין

שני בתי החולים מצויינים - ההליכים הם פשוטים ביותר ואם מחליטים לנתח מנתחים וזה ניתוח קל יחסית מאוד אפילו. זה לא מחלת פירוני - לא בגיל הזה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים