לא מגיב לויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/09/2003 | 12:47 | מאת: יוסי

בזמן האחרון נתקלתי במספר פעמים שלא הצלחתי להתעורר מינית אל אף שבראש רציתי מאד כמוכן גם שהגעתי לזיקפה טובה היא לא החזיקה מעמד לזמן מספיק כדי לגמור לאחר מספר פעמים נגשתי לרופא ולקחתי ויאגרה ולו רק כדי שלא אכנס לסיחרור של נבואות מתגשמות (חרדת הביצוע) בכדור הראשון שלקחתי חוויתי למספר דקות זיקפה חזקה ביותר אבל היא נחלשה בשאר הכדורים שניסיתי לא חשתי שום הבדל עם הכדול או בלי יש לציין שאני בריא ובכושר גופני גבוה שאלתי היא מה יכול לגרום לכך ?

11/09/2003 | 18:42 | מאת: ד"ר רן לין

אם הויאגרה הייתה משפיעה על כל האוכלוסיה היא באמת הייתה תרופת פלא. שנית לא אמרת לי באיזה מינון ניסית את הכדורים? 25מג? 50? 100? שלישית - בשביל זה ישנה גם הסיאליס- אם הויאגרה לא עוזרת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים