שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/11/2004 | 09:56 | מאת: קרפה

אני סובל מבעיה של שפיכה מוקדמת, ז"א לאחר כדקה-דקה וחצי של חדירה לנרתיק אני גומר. בת זוגי אומרת שהיא מגיעה לסיפוק ולאורגזמה אך אני מעוניין להאריך את משך השהייה בנרתיק. רוב יחסי המין שאני מקיימים הן בתנוחה המיסיונרית. מה עליי לעשות? עליי להוסיף שהיא הבחורה הראשונה ששכבתי איתה ואני מעוניין שהיא תסופק בצורה המקסימלית

23/11/2004 | 08:09 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל תנסה תנוחות אחרות ולא מסיונרית - ותראה אם זה מאריך לך את משך קיום היחסים - למשל - כשאתה על הגב - או מאחוריה. בנוסף - תנסה לראות אם בלי חדירה - כמה זמן לוקח לה באמת להגיע לאורזמה - ( ידיים לשון) - ואם באמת היא מגיעה מהר - ואחר כך היא סתם לא נהנית ומחכה שתגמור - למה להציק לה?

23/11/2004 | 21:25 | מאת: miniely

יש שיטה מצויינת ברפואה הסינית לטיפול בשפיכה מוקדמת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים