בן 21 בקשר לבעיות גירוי ושפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/11/2004 | 01:26 | מאת: שחר

שלום אני בן 21 בדר"כ בריא אך ב 4 חודשים האחרונים סובל מדכאון ופעם הייתה גם חרדה שפחתה. אני בתול ורגיל לאונן כל חיי כל יום, כיום אני לא מגורה כל כך כמו בנעורים אך אני פשוט חייב לאונן כל יום מול תמונות הסקס באינטרנט. אז הבעייה היא שלאחרונה למרות שאני מאונן כל יום השפיכה לא אותו דבר ואני מרגיש בעת השפיכה זרם חלש כאילו משהו עוצר את הזרע בצינור, וגם לא יוצא כל כך הרבה, ואין לי גם זקפת בוקר, פשוט האונוות לא מהנה כבעבר, אז רציתי לשאול מה דעתך האם מדובר בבעיה פיזית או שזה בעייה פסיכולוגית שיכולה לעבור ברגע שאני יקבל בטחון ונסיון בסקס?

18/11/2004 | 06:27 | מאת: ד"ר רן לין

בדיוק. לא נשמע לי שיש לך בעייה אורולוגית פזיולוגית בכלל - ובטוח ברגע של גירוי אמיתי הכל יחזור. אגב - אם תתאפק יומיים שלושה - תראה שינוי

23/11/2004 | 23:09 | מאת: יורם

יש לי שאלה באמת לגבי זה,אני בגיל 21,אני גם לרוב מאונן ולא מקיים יחסי מין,לפעמים הייתי מאונן ביום 6 פעמים אולי אפילו יותר,יצא לי לפעמים בלילה רק 4 פעמים,לאחרונה בכלל אני לא מצליח להעמיד את האיבר,האם יש קשר לתדירות האוננות ואם אני יתאפק גם אני יראה שינוי?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים