שפיכה לא כל כך מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/11/2004 | 01:32 | מאת: מיקי

לפני כשנתיים סבלתי לעיתים מאין אונות עם נשים במהלך אקט מיני. עליי לציין כי באוננות הייתה לי זיקפה מלאה. כאשר פגשתי את נסיכת חלומותי חששתי ממצב זה ולכן פניתי לאורולוג שערך בדיקות ואמר שהכל נורמלי מבחינה פיזיולוגית, נתן לי במתנה כמה כדורי ויאגרה ושלח אותי לחגוג. אני חושב שהשיחה עם האורולוג הרגיעה אצלי את החשש שמשהוא פיזיולוגי לא תקין ולכן לא נאלצתי להשתמש בויאגרה וכביכול הכל הסתדר. לאחר מספר חודשים התחלתי לחוש צורך לגמור מייד עם החדירה ואני מתמודד עם זה כבר כמעט שנה יחד עם בת זוגי. יש תקופות טובות יותר ופחות אך המצב קיים. אני מעט חושש לגשת לאורולוג אך חברתי חושבת שזה יכול לעזור אשמח לקבל את עצתך ומעט מידע על אופי הטיפול הקיים לבעייה זו בכבוד רב מיקי

18/11/2004 | 06:36 | מאת: ד"ר רן לין

אני מבין ממה שכתבת שלמרות הצורך אתה מצליח להתגבר על הבעיה? האם אני צודק? לא ציינת כמה בסוף הסופות לוקח לך במשך קיום היחסים עד שאתה מגיע לשפיכה. בכל מקרה - ישנם מספר דרכים התנהגותיות וכן תרופתיות לפתרון הבעייה - שאצלך לא נראית לי מסובכת בכלל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים