מה לעשות?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/11/2004 | 15:15 | מאת: דניאלה

שלום רב מזה כחודש אני נמצאת בקשר עם בחור בן 27 הקשר מצוין ויש ביננו כימיה ופתיחות רבה העניין הוא שכשאנחנו מגיעים למצב של יחסי מין הוא לא מצליח לקבל זקפה וזה מתסכל אותו מאוד לדבריו אין לו שום בעיה גופנית ובזמן אוננות הוא מגיע לזקפה. שאלתי היא, מה אני אמורה לעשות או איך להתנהג בכדי לעזור לו?

18/11/2004 | 06:53 | מאת: ד"ר רן לין

בהנחה שבאמת הוא מגיע לזקפה באוננות - הבעייה היא התנהגותת קלאסית ולא בעייה פיזיולוגית וצריך לפתור אותה בהתנהגות - כלומר בשקט ולהחזיר תא הביטחון. אבל - חלק מהדרך היא גם לקיחת ויאגרה בכמויות קטנות - רבע כדור נניח - חצי שעה לפני קיום היחסים - הוא יתחיל לראות שזה כיף - ויפסיק להצטרך את זה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים