גירוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/11/2004 | 17:30 | מאת: משה ז

לפני כחדשיים הייתי במגע מיני שלא היה נקי במיוחד . לפני כחודש החלו תופעות של גירוד ופצעים על הפנים . הייתי אצל רופא עור וקיבלתי כדור להקטנת הרגישות לגירוי . זה לא עזר וכעת יש גירודים יותר תכופים כל מספר שניות בכל פעם במקום אחר בגוף וכן תחושה כאילו משהו זז בתוך העור . יש לציין שתופעת הגירוי /גירוד קיימת גם באיבר המין ובעיניים . על איזה טיפול / בדיקות היית ממליץ ?

16/11/2004 | 08:11 | מאת: ד"ר רן לין

הייתי ממליץ ללכת שוב לרופא עור - לספר לו על מה שסיפרת כאן כדי שיבדוק אם אין לך SCABIES או מחלה אחרת שיכולה להיות מועברת במגע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים