ברצוני לקבל מידע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/11/2004 | 13:06 | מאת: נטלי

ברצוני לקבל מידע בבקשה איפה אפשר ללמוד סקסולוגיה . או לפחות לעור קורס שבסופו יהיה לי תעודה . קורס ארוך ולא הרצאה משהו מתמשך . איפה לומדים את זה ? איך אני יוצרת קשר עם מקום כזה ?!

12/11/2004 | 11:32 | מאת: ד"ר אילן בירן

כדי להתמחות בסקסולוגיה עליך ללמוד רפואה או פסיכולוגיה וכשיהיה לך רשיון לטפל - להתמחות במיניות ובטיפול מיני. משאלתך ברור שלא לעיסוק כזה את מתכוונת. אנא פרטי מה בדיוק ברצונך להשיג ואולי אוכל לכוון אותך. את יכולה גם לפנות אלי ישירות.

12/11/2004 | 18:04 | מאת: ד"ר אילן בירן

לצערי לא הצלחתי לענות לך על המייל ששלחת לי. את מוזמנת לדבר אתי בטל' 03-6912401 מיום ראשון בשעות העבודה. שבת שלום!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים