בעיה בתפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/11/2004 | 12:21 | מאת: רועי

אני בן 23 בעקבות עיסוק אינטנסיבי ביותר במין עד גיל 20 התחלתי לסבול מכאבים באבר המין בזמן ואחרי פעילות מינית כאשר הדבר הוביל לתפקוד מדרדר והולך (מבחינת עוצמת הזקפה ומשך הזמן שיכולה להיות זקפה ללא כאבים ומבחינת היכולת להגיע לזקפה חוזרת לאחר שפיכה). הייתי בבילינסון אך התביישתי לספר מה גרם לתחילת הבעיה וגם לשאול מה האפשרויות לבדוק ולטפל בה. אשמח מאוד מאוד אם תענה בפרוט רב ככל הניתן ל2 השאלות הללו (מה האפשרויות לבדוק ולטפל בבעיה) מכיוון שאני לא יודע אם לחזור לשם בכלל, הרופא התייחס אלי בצורה מעליבה, טען שייתכן שהבעיה פסיכולוגית והוא רוצה לעשות בדיקת זקפה בזמן שינה, שהבנתי שצריך לעשות באופן פרטי, כמו כן איני רואה מה הקשר בינה לבין הבעיה שלי מכיוון שיש לי לעיתים זקפה בזמן שינה. נ.ב הבדיקה ההורמונלית שלי תקינה. תודה.

08/11/2004 | 16:42 | מאת: ד"ר רן לין

זה שיחש לך בדיקה הורמונלית תקינה ואם אתה אומר שיש לך זקפות בשינה - הרי זה כבר מצויין ואתה באמת אולי לא צריך לבצע את המבדק הזה - זאת במידה ואתה בטוח שאתה מתעורר עם זקפות טובות אפילו באמצע הלילה. - כל זה מראה שאין לך בעייה אורגנית - ולא גרמת לעצמך שום - אבל כלום כלום - נזק אורגני.

08/11/2004 | 17:51 | מאת: רועי

אין שום נזק אורגני.... אז בגלל זה אני כבר חצי יום מת מכאבים רק כי אוננתי כל יום ב3 ימים האחרונים ובקושי מסוגל להחזיק זקפה חצי שעה בלי כאבים, שלא לדבר על זקפה אחרי שפיכה?

16/11/2004 | 17:00 | מאת: ד"ר רן לין

במק'רה כזה צריך פשוט לעזוב ולנוח מאוננות לתקופה של יום יומיים שום נזק לא גרמת אתה יכול להיות רגוע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים