לחבר יש בעיות זיקפה- מה לעשות?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/09/2003 | 11:57 | מאת: לילך

שלום, אנחנו יוצאים שנה וחצי. החבר שלי בן 23 ולפעמים קורא לו שהזקפה נמשכת שתיים שלוש דקות ונעלמת. זה לא קורא תמיד ובדר"כ זה קורא לפני החדירה. השאלה שלי- מה יכולה ליהיות הסיבה לזה? כי הוא צעיר בסה"כ. ומה אפשר לעשות כדי למנוע\ לטפל? תודה

11/09/2003 | 18:43 | מאת: ד"ר רן לין

קוראים לזה - לחץ וזה נפטר על ידי - הוצאת הלחץ רוגע סבבה. מה שכדאי - אוירה רגועה נירות ומוסיקה - וקיום מגע כיפי - ואם בפעם הראשונה לא מצליח בדיוק - אז יש את כל הלילה לנסיונות בלי לוותר. אחרי זה הכל מסתדר

11/09/2003 | 22:38 | מאת: לילך

תודה על התיחסותך גם אני חשבתי שאולי זה נובע מלחץ ושאלתי אותו, הוא אמר שלא. יכול ליהיות שזו הסיבה, למרות שאני לא מוצאת סיבה לסיבה הזו.... הבעיה היא שנרות ומוזיקה ובכלל הכנות מוקדמות הן אלה שיכולות אולי להלחיץ אותו... וניסיונות חוזרים באותו ערב גם לא מתאימים, כח הוא מרגיש רע עם עצמו ולא כ"כ רוצה לנסות עוד.... בקיצור.... אני לא יודעת מה לעשות כדי לעזור לו... ולי.... תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים