הצרת הנרתיק- חייבת עזרה!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/10/2004 | 05:40 | מאת: אוריאנה

אני בת 20 ורוצה לעבור ניתוח להצרת הנרתיק. הבנתי שהניתוח מותר מגיל 16 ומעלה. קראתי הרבה על הניתוח והבנתי שפשוט מורידים את השרירים הישנים ובכך נוצרת פעולה של הישנים. סבבה עד לכאן... עכשיו ככה: אני לא חושבת שזה נורמלי, אבל באמצע קיום יחסי מין יש לי בתוך הנרתיק (לא בחוץ, ממש בפנים) חלל. לא קשור לעולם. זה מציק לי. אני לא מבינה למה זה ככה. כשאני שוכבת עם חבר שלי אני שומרת על גירוי נמוך בשביל שהוא יהנה יותר כי אחרת בקושי נוצר חיכוך. אני מיואשת לחלוטין ולא יודעת מה לעשות. אני שקוקה וצועקת לעזרה כי זה מפריע לי כמו ששום דבר לא הפריע לי לעולם. אני לא זוכרת שזה היה בעבר, רק עכשיו אני מרגישה את זה... חבר שלי מאוד פתוח איתי והוא גם אמר לי שזה לא היה אצל חברות קודמות שלו. אני מרגישה אותו רק בפתח הנרתיק (וגם זה לא ממש) אבל בפנים- כלום! מה זאת הבעיה הזאת??? ואם אני רוצה לפנות לבעל מקצוע, למי? זה עולה כסף? אני התביישתי לדבר על זה עם רופא נשים כי אני לא יודעת אם הוא הכיוון הנכון. אני ממש מיואשת ורוצה לשפר את המצב. ואני ממש ממש זקוקה לתשובות והתגובות שלכם. אני מודה לכל העונים מראש

08/10/2004 | 07:46 | מאת: ד"ר רן לין

זה ממש עניין של גניקולוג - והייתי מציע לך לפנות לבדיקה שלו כדי שבאמת יראה האם ישנה בעייה פיזיקלית - ואם כן - הוא אמון על התיקון.

08/10/2004 | 15:00 | מאת: אוריאנה

תודה רבה לך... רק שאלה קטנה, בעניין החלל הזה שנמצא אצלי- זה נורמלי? האם ניתן לשפר את המצב? אני מודה לך מאוד מאוד. אוריאנה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים