אישתי עושה איתי מין בקושי פעם אחת בחודש וגם אחרי ל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/09/2004 | 20:31 | מאת: מיכאל

הנני בן 48 ואישתי בת 28 ויש לנו 2 ילדים בגיל 3 ושני בגיל 8 חודשים. לפני חתונה ועד הילד הראשון היה סקס בסר אלא אחרי ילד הראשון ובמיוחד אחרי השני יחסי מין אפשר להגיד נעלמו כליל. אשתי בקושי יכולה וגם אחרי לחץ מסיבי מצדי לפעם אחת (!!!) בחודש ומסבירה הכל בעיפות בעבודה (במשמרות). היא דורשת ממני לפנטז יותר לאלא גם אני עובד וגם כן סובל מעייפות במיוחד כאשר הילדים מעוררים אותנו בלילות מסיבה זו או אחרת. העדר יחסי מין משפיעה חזק עלי שנהפכתי להיות מופנם וקשוח ואינני יודע איך להתנהג עם אישתי - להתקרב אליה או להתרחק ממנה - מנסה גם זה וגם זה - והתוצאות -אין. הנני בדעתי שמצב כזה הינו סכנה מסוימת להמשך חיים משותפים שלנו כאינני מרגיש את עצמי כגמלאי ובלי עין רע אצלי הכל מתפקד כראוי. איזה השלחות יכולות להיות לגבר בהעדרות יחסי מין סדירים למערכת מין שלו? מה לעשות והאם ניתן לשפר מצב ואיך עושים את זה. ללכת למומחה אישתי תסרב - זה ידוע לי מראש. כאם משהו לי לא טוב היא מפנה אותי לדלת החוצה.

30/09/2004 | 09:01 | מאת: shlomi moor

מיכאל שלום רב אני בן גילך ואני מאד מבין אותך, משום שאני רואה חשיבות רבה בחיי מין טובים וסדירים, לשם חיזוק הקשר בין בני זוג. אשתך צריכה להבין שהיא עלולה לגרום לשבירת המסגרת המשפחתית בצורה שבה היא מתנהגת, ואם היא רוצה לשמור על מסגרת המשפחה היא צריכה לנקוט בכמה צעדים , כולל קיום חיי מין טובים וסדירים של לפחות פעם בשבוע! אם אשתך מסרבת ללכת לייעוץ כדאי שתציע לה לשוחח על כך עם חברה טובה שלה, או שאתה תפנה לחברה טובה שלה, תספר לה ותבקש ממנה לפנות אל אשתך לשוחח על זה. אם בכל זאת לא יהיה שיפור במצב, אני חושש שאולי אשתך מקיימת יחסי מין עם אדם אחר ולכן דוחה אותך, יתכן והדבר נובע מהפרשי הגיל של כ- 20 שנה ביניכם ואולי מצאה לה בן זוג צעיר יותר . אני גם ממליץ שתראה לאשתך את מה שכתבתי כאן. מאד מקווה לשיפור בזוגיות שלכם חג שמח ובהצלחה

10/10/2004 | 11:26 | מאת: איש

הסקס הוא הדבק שמלקד את הזוגיות. הואל נא להסביר לאישתך שבהתנהגותה היא מרחיקה אותך. סביב זה מתעוררות שתי שאלות :האם במכוון או לא. אם במכוון, הרי שישנו שחקן אחר בהרכב. אם לא כדאי שתבדוק מה כתוב בגלולות אותם היא לוקחת. אשמח לשמוע את התיחסותך באימאיל.

18/10/2004 | 22:49 | מאת: אישה ואם

הפתרון היחיד זה ההפך ממה שאתה או הגברים שהגיבו חושבים. 1. להיות מאוד מעורבבטיפול בילדים:לשחק, להחליף חיתולים, לטייל, ו ל ק ו ם ב ל י ל ה !!! שום דבר בעולם לא יותר סקסי נעים מושך ומחמיא לאם צעירה מהאבא ה ט ו ב של ילדיה 2. לא ללחוץ 3. השאר יקרה מעצמו ,והרבה יותר מהר ממה שאתה חושב הכי חשוב-שהטיפול בילדים לא יוצג כאמצעי להשגת סקס, ולא יפסיק כשהסקס יושג זו עצה שבעלי קיבל,הפנים,וחיינו השתפרו פלאים

18/10/2004 | 22:50 | מאת: אישה ואם

הפתרון היחיד זה ההפך ממה שאתה או הגברים שהגיבו חושבים. 1. להיות מאוד מעורבבטיפול בילדים:לשחק, להחליף חיתולים, לטייל, ו ל ק ו ם ב ל י ל ה !!! שום דבר בעולם לא יותר סקסי נעים מושך ומחמיא לאם צעירה מהאבא ה ט ו ב של ילדיה 2. לא ללחוץ 3. השאר יקרה מעצמו ,והרבה יותר מהר ממה שאתה חושב הכי חשוב-שהטיפול בילדים לא יוצג כאמצעי להשגת סקס, ולא יפסיק כשהסקס יושג זו עצה שבעלי קיבל,הפנים,וחיינו השתפרו פלאים

18/10/2004 | 22:51 | מאת: אישה ואם

הפתרון היחיד זה ההפך ממה שאתה או הגברים שהגיבו חושבים. 1. להיות מאוד מעורבבטיפול בילדים:לשחק, להחליף חיתולים, לטייל, ו ל ק ו ם ב ל י ל ה !!! שום דבר בעולם לא יותר סקסי נעים מושך ומחמיא לאם צעירה מהאבא ה ט ו ב של ילדיה 2. לא ללחוץ 3. השאר יקרה מעצמו ,והרבה יותר מהר ממה שאתה חושב הכי חשוב-שהטיפול בילדים לא יוצג כאמצעי להשגת סקס, ולא יפסיק כשהסקס יושג זו עצה שבעלי קיבל,הפנים,וחיינו השתפרו פלאים

18/10/2004 | 22:52 | מאת: אישה ואם

הפתרון היחיד זה ההפך ממה שאתה או הגברים שהגיבו חושבים. 1. להיות מאוד מעורבבטיפול בילדים:לשחק, להחליף חיתולים, לטייל, ו ל ק ו ם ב ל י ל ה !!! שום דבר בעולם לא יותר סקסי נעים מושך ומחמיא לאם צעירה מהאבא ה ט ו ב של ילדיה 2. לא ללחוץ 3. השאר יקרה מעצמו ,והרבה יותר מהר ממה שאתה חושב הכי חשוב-שהטיפול בילדים לא יוצג כאמצעי להשגת סקס, ולא יפסיק כשהסקס יושג זו עצה שבעלי קיבל,הפנים,וחיינו השתפרו פלאים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים