יובש בנרתיק בזמן משגל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/09/2004 | 22:57 | מאת: דפנה

אני בת 38 , בן זוג קבוע מזה 10 שנה,למרות גירוי בזמן משגל נוצר רטיבות ולאחר מס' רגעים אנו נתקלים ביובש בנרתיק לאחר התחממות. מהי הסיבה לכך וכיצד ניתן לטפל בזה , לא הייתי מעוניינת להשתמש בשמנים למינהם או בחומרים כימיים (אנו מעוניינים בהרחבת המשפחה)

29/09/2004 | 13:54 | מאת: ד"ר רן לין

אנא פני לפורום גניקולוגיה - לא כאן המקום לצערי

30/09/2004 | 09:07 | מאת: shlomi mor

שלום דפנה אני ממליץ לך להאריך את המשחק המקדים להתחממות רבה יותר שלך, נראה לי שנדבר ישפר את מצב הרטיבות של הנרתיק, ואם לאחר נסיון או שניים לא יהיה שיפור, את או בן זוגך יכולים להרטיב את הנרתיק עם רוק שלך או שלו, בכל דרך שתמצאו לנכון כולל קצת או הרבה אורלי של בן זוגך. אני משוכנע שכך תפתר הבעייה. אם גם שיטות אלה לא יסייעו לכם, תפני אל גניקולוג. שיהיה לכם בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים