שפיכה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/09/2004 | 14:03 | מאת: אני

אני בן 35 בריא מינית על פי נסיון העבר וללא בעיות זיקפה או שפיכה. אולם לאחרונה התחלתי קשר רציני ומשמעותי (עבור שנינו) עם בחורה בת גילי ונוצרה בעייה חדשה לא מוכרת לי, אי יכולת השהית השפיכה וכך נוצר ייצר או רצון עז ל "גמור" ללא דיחוי באופן אגואיסטי מבלי התחשבות בזוגתי. אני ער לחומרת הבעיה שכן עתיד הקשר ביננו בסכנה ממשית עקב אי יכולתי לספק אותה מינית. אשמח לקבל פתרונות מכל סוג לפתרון הבעייה.

30/09/2004 | 09:15 | מאת: ד"ר רן לין

יש פתרונות התנהגותיים שכדאי לנסות אותם ןרק אחרי כן פתרונות תרופתיים. לא ברור לי רמת המתח המיני בינך ובין החברה החדשה שלך בהתייחסות לאפשרות הפתרון ההתנהגותי

30/09/2004 | 09:17 | מאת: shlomi mor

שלום רב אל חשש, כנראה שאתה בשלב של התרגשות בקשר הזה. אני ממליץ שאחרי הפעם הראשונה שאתה גומר , תנוחו כחצי שעה, ותתחיל שוב במשחק מקדים טוב וארוך בכדי שזוגתך תתחמם ותגיע לריגוש גבוה וטוב, ובמקום שאתה תיהיה עליה, תן לה להיות עליך, תן לה להיות הפעילה, תן לה לקבוע את הקצב, כאשר אתה מעסה את שדיה, מלטף, מנשק ומוצץ אותם בעדינות. נראה לי שבדרך זו לאט לאט תגיעו (אולי לא אחרי פעם ראשונה) למצב שזוגתך תחווה אורגזמה טובה, וגם אתה . מילת המפתח היא סבלנות וסובלנות בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים