ד"ר רן אודה מאוד להתייחסותך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/09/2004 | 21:57 | מאת: איירין

ד"ר רן שלום רב ושנה טובה. אני בחורה צעירה (26) ונשואה טרייה אך למרות זאת לאחרונה יש לי בעיה קשה איני מצליחה לקיים יחסים עם בעלי. ראשית כל כבר הרבה זמן אני לא יוזמת ולאחרונה אני לא מגורה בכלל הוא עושה הכל כדי לענג אותי אבל זה פשוט לא עושה לי כלום כתוצאה מכך אני נשארת יבשה והוא לא יכול לחדור אלי. אני מרגישה אבודה ולא יודעת מה לעשות אנא ממך ייעץ לי. עלי לציין כי אני אוהבת את בעלי ומעריכה אותו ומערכת היחסים בינינו תקינה.

30/09/2004 | 09:19 | מאת: ד"ר רן לין

אתם הנשים יוצרות בעיות יותר קשות לתפרון מהגברים. אבל במישור ההתנהגותי - אני מציע לך במקרה הזה לפנות לסקסולוגית - בהתחלה לבד ואחר כך אולי עם בן הזוג

30/09/2004 | 09:28 | מאת: shlomi mor

שלום איירין טוב שציינת שאת אוהבת את בעלך, אם כך כבר אתם בדרך הנכונה, ומה שצריך לנסות הוא, משחק מקדים סבלני , ארוך, ומענג ביוזמת בעלך, וכאשר את כבר מגורה מספיק טוב, תקחי את היוזמה לידייך תעלי על בעלך, ובקצב שלך והעוצמה שתבחרי תניעי את גופך, כאשר בעלך מעסה את שדייך, מוצץ אותן ומנשק אותן בעדינות וברכות, אם יש צורך ואת לא מספיק רטובה, תוסיפו גם מין אוראלי של בעלך . אני מאד מאמין ומקווה שעם קצת סבלנות וסובלנות הדדית הבעיה תפתר. שיהיה לכם בהצלחה

01/10/2004 | 20:24 | מאת: אשה

שלום איירין הגברים אומרים עלינו, הנשים, שהנאה ממין אצלנו היא מורכבת, מסובכת. לפי ניסיוני, ההנאה ממין היא מאד פשוטה, אם יש הדדיות מלאה, דהיינו, כשהמטרה היא עינוג הדדי, ולומדים אחד על השני כיצד לענג את החושים השונים להגיע למטרה (מראה, ריח, מגעים, כל החושים). לדעתי חיי המין של נשים קלים יותר, ודוקא של הגברים מורכב. בגיל מבוגר ההבדל הופך להיות ברור יותר, אנחנו נהנות יותר והגברים נשארים מאחור. אבל, אם המין אינו הדדי, אלא רק אמצעי למשהו אחר, אולי ליחסים טובים, או ללידת ילדים או להשגת הישגים כלשהם, (למשל, בשביל ריהוט חדש, כפי שקראתי שנשים הצהירו באיזה מחקר) ולא דואגים בראש ובראשונה להנאה, אזי ההנאה לא נמשכת, כי הגוף, במידה זו או אחרת, מפסיק לשתף פעולה. תחשבי בינך לבינך, האם בעבר נהנית ממין עם בעלך? האם בעבר, הגעת לאורגזמות איתו? את כותבת שבעלך עושה הכל כדי לענג אותך - לחושים שלנו יש נטיה להתרגל לגירויים ולכן הם זקוקים לגיוונים. שתפי את בעלך במה שעובר עליך ומה מענג אותך, ותראי שהאינטימיות שלכם תתעצם ככל שתהיו יותר גלויים אחד עם השני וככל שתתיחסו למין כתהליך גילוי הדדי של החושים. הלא מטרתכם משותפת! אם לא תצליחו לעשות כל זאת בעצמכם, כדאי ללכת לייעוץ מקצועי ביחד.

10/10/2004 | 06:41 | מאת: shlomi mor

שלום רב כפי שציינה כאן (אשה) וכפי שאני המלצתי, אם תנקטי אפילו בחלק מההמלצות, כבר תשיגי שיפור ניכר בחיי המין שלכם ובעקבות כך גם בזוגיות שלכם. מילת המפתח היא סבלנות וסובלנות הדדית. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים