לד"ר לין - הפרעות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/09/2004 | 08:07 | מאת: יסמין

שלום לבעלי יש הפרעות זיקפה, כשאנו מתחילים סיטואציה מינית, מתחילה זיקפה אולם היא לא מאוד קשה ולא יציבה לאורך זמן. מספיק שינוי קטן בתנוחה והיא נעלמת, מספיק קושי קטן בחדירה (כי היא אינה קשה מספיק) והמעט שיש נעלם. בסופו של דבר קיום יחסי המין מצטמצם לתנוחה אחת "בטוחה" ואנו בעיקר מסתפקים בעינוגהדדי ידני ואוראלי. יש לי מספר שאלות בעניין: 1. האם ויאגרה יכולה לפתור את הבעיה? 2. האם ניתן לרכוש ויאגרה ללא מרשם רופא? 3. האם יש תופעות לוואי או סכנות לשימוש בכדור זה? 4. האם יש טיפול אחר? 5. האם יש קשר בין הבעיה הזו לחוסר פוריות?

26/09/2004 | 23:43 | מאת: דנה

שלום יסמין, כשקראתי את מה שכתבת נראה כאילו זו אני כותבת לפני 10 חודשים! עברנו את אותה בעיה אני ובן זוגי עד שלבסוף החלטנו שבעלי יקח ויאגרה וננסה את העניין. בעלי מאוד ביישן ולא היה מעוניין שניגש לרופא המשפחה, אז קנינו דרך האינטרנט. התוצאות היו מצויינות וכיום לאחר 10 חודשין אנו אף הורדנו במינון הכדור. איני רופאה אך למיטב ידיעתי אין כל סכנה והכדור מאד שכיח - והכי חשוב!!! הוא משנה את פני הזוגיות. האתר שקנינו בו הוא www.medi-life.net הם מאוד נחמדים או שתקנו דרך רופא המשפחה. בהצלחה ומקווה לשמוע ממך תגובות.

28/09/2004 | 18:03 | מאת: ALEX

שלום. אין לי ביה אם זיקפה אבל אני משתמש ב ספריי סטוד 100 ו ב טבעת זיקפה כדי ש היה יותר זיקפה ל אורך זמן.ה אם ב אוננות ב שתי דברים עלו מותר לשתמש?ו אם זה יכול לפגוע ב פין?ו אם בכלל מותר לשתממש ב תכשירים אלו?תודה

30/09/2004 | 17:01 | מאת: shlomi mor

שלום יסמין אם הבדיקות הרפואיות של בעלך יהיו תקינות, עליכם לשקול עזרה נוספת והיא עזרה של מקצוען אשר יסייע לכם בעת קיום היחסים. דבר זה מקובל בעולם. ראי באתר http://www.itam.org.il/main/establishment.htm אשמח לסייע ככל האפשר. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים