לכל מתוסכלי הזיקפה!!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/09/2004 | 20:51 | מאת: ע.ש

אז ככה... בזמן האחרון נתקלתי בהמון שאלות לגבי הזיקפה משואלים יחסית צעירים. גם לי יש את אותה הבעיה שבזמן שאני רוצה לבצע את החדירה איבר מיני פתאום מפסיק לעמוד ונהיה רך. רצוי לציין שבזמן אוננות אין לי בעיה וגם אין לי בעיה של שפיכה מוקדמת. דבר זה מאוד מתסכל וגורם לי לחשוב פעמים לפני העשייה. ראיתי כמה פעמים תשובות של רופאים שמשתמשים בפחד וברגש כלפי הבחורה כתשובה לבעיה זאת. לפי דעתי ומנסיוני האישי זה לא כך. לדעתי הפיתרון היחיד זה לקחת כדורים או כל דבר אחר שיעזור לזיקפה. אז שאלתי היא האם אתם חושבים שאני צודק??!! ד"א יש לי עוד שאלה... אף פעם לא היה לי כאב ביצים כמו שלכל גבר אחר יש, האם יש קשר בין שני הדברים??!! ד"א אני בן 22 והניסיון המיני שלי הוא לא רב אבל הוא מספיק כדי להגיע למסקנות שהגעתי אליהן. וקיימתי יחסים גם עם קונדום וגם בלי ככה שאין שום קשר לדבר חיצוני. אשמח לקבל תשובות ותגובות!!!

23/09/2004 | 23:33 | מאת: תשובה לשאלתך

ראה תשובה זו אצל שני הגברים האחרים ששאלו שאלות דומות כשמחבר: תשובה לשאלתך מופיע שם ובכן ידידי אתה לא צודק ממש ותבין אולי יותר מאוחר כשתקרא את התשובות האחרות. בקשר ל:"כאב ביצים כמו לכל גבר אחר" זו רק אמרה מאוד נדושה שגברים למדו להשתמש בה בכדי לשכנע את בת הזוג אולי לעשות כרצונם ו...שוב אין קשר בין הדברים האלה בכלל יום-טוב!

28/09/2004 | 14:27 | מאת: שרה

יצא מוצר חדש טבעי בשם ויריל יעילותו הוכחה בניסוי קליני בישראל להשיג בבתי המרקחת כדאי לנסות

30/09/2004 | 17:09 | מאת: shlomi mor

שלום שרה האם אין זו פרסומת שלך ? נראה לי קצת לא אתי לפרסם כאן מוצרים שלך. חג שמח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים