השפעת ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/09/2004 | 00:22 | מאת: אלי

אני כבן 40 אוהב מאוד סקס ,אולם סובל מהפרעות זיקפה קשות עקב פגיעה בעמוד השידרה(פריצות דיסקים והצרות), בנוסף רמת פרולקטין גבוהה חורגת מהנורמה . משתמש בויאגרה '50 מג' כ- שלושה חודשים לשביעות רצוני בתדירות של 4 עד5 פעמים בשבוע. הזהירו אותי כי לא ירחק היום והשפעת הכדור תחלש ואאלץ להכפיל את המינון שוב לתקופה קצובה עד להפסקת השפעת הכדור. שאלותי האם נערכו מחקרים אוביקטיבים (לא ע"י החברה המייצרת)באשר ליעילות השפעת הכדור לאורך שנים? מדוע הכדורים למרות שהם לעיתים "מצילים את חיי הזוגיות" אינם מסובסדים ונמכרים במחירים גבוהים כל כך בתודה - אלי ובת זוגו

22/09/2004 | 00:42 | מאת: שימשי

היי אלי שלום לך אם הויאגרה מפסיקה להשפיע . רצוי לפנות לאורולוג לבדיקת זיקפה בשנה יכול להיות שזריקות יכולות להועיל לך יותר בלי סכנות שיהיה בהצלחה שימשי

26/09/2004 | 23:47 | מאת: אבי

אלי היקר! אל דאגה - מחקרים הוכיחו שלא ניתן להתמכר להשפעת הכדור או "להתרגל" אליו - אין צורך בזריקות ותוכל להמשיך כך עוד שנים רבות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים