ירידת חשק מיני לאחר פריצת דיסק וערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/09/2004 | 23:14 | מאת: שמעון

ד"ר שלום בן 50 בריא בדרך כלל . לפני כ 3 שנים פריצת דיסק L4/L5 וגם גלויי של ערמונית מוגדלת . בערך בתקופה זאת החלה תופעה של העדר של זקפת בוקר וירידה בחשק המיני. כמו כן הפסקתי להרגיש התחושה (הנעימה) של דגדוג באשכים בזמן גרויי ויזואלי , והתחושה של אשכים מלאים המגרים להתפרק מינית . יחד עם זאת באוננות או קיום יחסי מין -זקפה טובה . בבדיקת הורמוני המין-רמה נורמלית. האורלוג טוען ש"הבעיה אצלי בראש" ואין קשר בין הערמונית המוגדלת לירידה בחשק. מבקש להבין באם הבעיות הנ"ל ( פריצת דיסק וערמונית מוגדלת) עלולות לגרום לירידה בחשק או שזהו תהליך נורמלי לגיל שלי. מהו המנגנון הגורם לזקפת בוקר? מה הפתרון המומלץ ? בתודה מראש שמעון

28/09/2004 | 14:28 | מאת: שרה

יצא מוצר חדש טבעי בשם ויריל כדאי לנסותו הוא ניתן לקנייה בבתי מרקחת יעילותו הוכחה בניסוי קליני בבי"ח בארץ עם תוצאות יפות

30/09/2004 | 17:12 | מאת: shlomi mor

שוב שלום שרה נראה לי שאת מנסה כאן לשווק מוצר של העסק שלך. רואים זאת בברור על פי כתובת הדואר האלקטרוני שלך. אני חושב שזה לא אתי. שמעון. פנה לעזרה מקצועית של סקסולוג. בהצלחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים