לד"ר רן לין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/09/2004 | 12:45 | מאת: משה

אבקש חוות דעת על האתר pill-guard.com . האם המלצות האתר לרכישת הכדורים מבטיחה רכישת כדורים מקוריים ללא סיכון רפואי? תודה על התייחסותך, שנה טובה וחתימה טובה! משה

27/09/2004 | 23:54 | מאת: ד"ר רן לין

לחברות המייצרות יש את האתרים שלהם ומשם אפשר לקנו בהנחה משמעותית - אבל שוב - רק מהאתרים שלהם

28/09/2004 | 08:59 | מאת: משה

האתר pill-guard.com כאילו משווה בין חברות משווקות. לא ידוע לי שניתן לקנות מהסוכנויות של החברות המייצרות בחו"ל. האם אפשר לקנות בארץ בשקלים מהם בהנחה כפי שכתבת? גמר חתימה טובה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים