ויאגרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

20/09/2004 | 23:47 | מאת: Horatio

אני חושב שבשבילי היגיע הזמן להשתמש בכדורי הויאגרה . האם צריך מרשם רופא (סליחה על הבורות) ואיזה רופא ? .

22/09/2004 | 00:38 | מאת: שמשי

שלום רב לך ויאגרא לוקחים רק עם מרשם רופא רצוי אורולוג . במידה ואתה לוקח כדורים כמו פרוקור או מונונית אסור להשתמש בויאגרה . שיהיה לך בהצלחה

26/09/2004 | 23:52 | מאת: אבי

צריך לויאגרה מרשם רופא , אבל ניתן למנוע את כל התהליך המייגע ולקנות דרך האינטרנט באתרים מסודרים (במילא המחירים אינן מסובסדים בקופה) חשוב לקנות מאתרים מסודרים, אני משתמש במוצר די בקביעות - 4 פעמים בשבוע ומרוצה לאללה. אני קונה בבית מרקחת ישראלי באינטרנט באתר -www.medi-life.net הם מצויינים והמוצר מקורי - ערכתי השוואה עם חבר רוקח. בכל אופן ניתן למצוא בעוד אתרים , אבל הם מצויינים

30/09/2004 | 09:29 | מאת: Horatio

תודה לשמשי ואבי

30/09/2004 | 12:52 | מאת: ד"ר רן לין

שמשי צודק את הצעתו של אבי הייתי נזהר ובודק - האם מדובר בתרופות מקוריות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים