כאבים עזים בעת החדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/09/2004 | 15:23 | מאת: שאלה

שלום, יש לי חבר כ-4 חודשים שאני מאוד אוהבת...מאז תחילת המגע המיני שלנו אני סובלת מכאבים עזים בעת החדירה ומדלקות חוזרות... ביקרתי אצל הגניקולוג והנ"ל ציין שיש לי קרעים בנרתיק כנראה מתוצאה של קיום מין כאשר הנרתיק לא היה מספיק מגורה.....מסר שאין טיפול רק למרוח משחת אגיסטן לדלקות לאחר הפסקה של שבוע חזרנו לפעילות מינית ושוב הכאבים רק הלכו והתגברו...ומתלווים מדי פעם בדלקות.... יש לציין שאנו מקיימים יחסים בתדירות מאוד גבוהה....כמו כן עד עתה לא היתה לי שום תופעה שכזו... מה עלי לעשות ? תודה, שירה

22/09/2004 | 00:56 | מאת: דפי

איפה התשובה של הרופא ? אתם מחביאים אותה ? בבקשה תציינו את מקום התשובה.

22/09/2004 | 16:13 | מאת: michal

מה עלי לעשות כדי להתגבר על בעיה זו

22/09/2004 | 21:05 | מאת: תשובה לשאלתך

שלום לכל הבנות הסובלות מבעיה זו או הקוראות את הנושא המדובר כרגע מי יתן ושנת תשס"ה= תיכלה שנה סוף הקללות ,היסורים וכן תשס"ה=תחל שנת סימני הגאולה ,הסליחה,האהבה,הכפרה אמיתית השלמה בגשמיות וברוחניות לנו ולכולנו ועתה לענייננו : המישחה שאת מישתמשת בה כתוב עליה הוראות שימוש ובכמה זמן לא לקיים וכדומה כניאראה ש גופך טרם החלים מהדלקת שפרצה שם ואו הזמן בשימוש המישחה היה לא מספיק זמן את צריכה לפחות לנוח כמה שבועות עד להחלמה כללית של כל המערכת בגוף בעיות חדירה= כניראה והמחשבה על משגל מפחידה אותך כל כך, עד שאינך יכולה למנוע את התכווצות הפות שלך, או הצמדת רגלייך זו לזו ברגע שנוגעים בך פחד עז מפני חדירה נובע , בדרך כלל, מבורות בענייני מין או מחרדות שבמקרים רבים הן תת-מודעות או טראומטית. ואם תוכלי ללמד את עצמך, שחדירה אינה מוכרחה להכאיב, תשתחררי מן התגובות המותנות הנקראות "ואגיניסמוס" , ואשר גורמות להתכווצות לא-רצונית של הפות "התגברי על הפחד מפני חדירה" = את צריכה ליהיות רגועה "ולא עצבנית" או זה תלוי בחוסר הניסיון של בן זוגך= מה שמונע בעדך מלהיות מגורה מאוד ואין לחלוחית בפות שלך או ישנם כמה מצבים בריאותיים, שעלולים לגרום לכאב במגע מיני כמו: האם את מתחילה את יחסי-המין הראשונים שלך. או מחדשת אותם לאחר תקופה של התנזרות -אם כן= את עלולה לסבול מחיכוך ומכאב מסוים לאחר הפעילות המינית, שאינך רגילה אליה. תני לגופך ימים מספר להתאושש, לפני שתקיימי את המשגל הבא. =אם לא= האם את מבחינה בכאב רק כאשר בן-זוגך חודר עמוק לתוכך, ונדמה לך שהוא פוגע בנקודה רגישה? = אם כן= האם הווסת שלך מכאיבה לך יותר מאשר בעבר? = אם כן = מצבים רפואיים שונים- לדוגמה, אנדרומטריוסיס, פיברואידים ודלקת באגן הירכיים= עלולים לגרום לכאב. =המנעי מקיום יחסי-מין עד לאחר בדיקת רופא מיומן וטוב= את צריכה ליהיות כנה ולשאול את עצמך אם זה נובע מ"מחלות המועברות במגע מיני מבן-זוגך או- האם את שותה כמות של אלכוהול יותר מחצי הבקבוק יום יום כמעט או שייש לך יובש בנרתיק הגורם בעיה, משחות או טיפול הורמונלי יכולים לעזור =אם ייתכן שאת חולה בפטרת אולי הדלקת עלולה להתפתח ו ע"י אנטיביוטיקה או חומרים כמו מלח רחצה או פעילות מבחינה מינית קצת יותר נוטות ללקות בפטרת וזה טיפול ע"י משחה תרופה שהרופא נותן צריך ליהיות גם לבן-זוגך, מאחר שהוא נושא את המחלה ומדביק אותך בהן שוב . לבשי בגדי כותנה וגרביים מכותנה לא...גרביוני ניילון=כדי למנוע דלקת הכי בטוח לשמור על הגיינה מינית גם מבחינה מדעית לא לקיים יחסים כי האשה איננה בקו הבריאות בשעת וסתה,והיא משמשת "שטח מחיה" להדבקויות מסוגים שונים וגם מראה על ירידה מוסרית לא טובה =יש לישמור על 7 ימים נקיים= שהם שבעת הימים שאחרי זיבת הדם בדוק מבחינת חוקי הטבע המופלאים לתת לאשהשתתרפא לחלוטין מ"חולי" הווסת ותשוב לשגשוגה הטבעי =זהירות= מהפריה לא רצויה עדיף שתישאלי את הרופא על התחליך של ימים בטוחים וכדומה או תישאלי את הבלנית במקום מגורייך או שתבקשי מהמרכז הארצי למען טהרת המשפחה בישראל רח' ישא ברכה 28 ירושלים ת.ד 5067 טלפון 02-5820414 על חומר=הגיינה מינית מבחינה מדעית ועל נשואין של אושר וכן קראי ספרים המבוססים על יועצים או רופאים מתוך חנויות ספרים וביחוד ספרי רפואה למיניהם בהצלחה לכולם בתיקווה שעזרתי שנה-טובה וכל-טוב

28/09/2004 | 14:04 | מאת: שאלה

תודה על תשובתך. בינתיים ביקרתי אצל הגניקולוג, הנ"ל נתן לי ג'ל זידובל לחמישה ימי טיפול. כרגע אני באמצע הטיפול. מקווה שהג'ל הנ"ל יפתור את בעייתי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים