בעית זיקפהה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/09/2004 | 18:09 | מאת: מתוסכל

שלום דוקטור אני בן 19 והשה יש לי חברה אבל כאשר רציתי לעשות את זה איתה לא עמד לי וחוץ מזה כבר חודש חודשיים שניסתי לעשות ביי ולא עמד לי אני לא מבין איך מישהו כל כך צעיר לא עומד לו ודרך אגב הם אימפוטנציה הוא שכיח בקרב המתבגרים והאם יש טיפול כלשהו אני ממש מתוסכל אני לא יודע מה לעשות האם ויאגרה יכולה לפגוע לי בלב אין לי זיקפה חזקה אבל אני יודע שהדם התמלא שם בעורקים מרגיש את זה אני לא יודע למה לא עומד לי אני מתבייש כל כך בקצב הזה אני אשקול להתאבד האם יש ניתוח שיכול לעזור לי או טיפול כלשהו וגם כאשר אני רוצה לאונן לא עומד לי

21/09/2004 | 18:45 | מאת: מרינוש

הייי...... דבר ראשון התאבדות זה לא פתרון. לכל בעיה יש פיתרון..... תפנה לרופא ואולי יוכלו לעזור לך.... אני בת 18 וגם לידיד שלי יש בעיות זיקפה בזמן האחרון למרות שפעם הוא היה מאוד פעיל מינית גם הוא מתוסכל ובגגלל זה אני בפורום הזה כדי לעזור לו.... הקטע שלא עומד לך עם לברתך אןלי כי אתה נירגש תשחקו מישחקים מקדימים כדי שתתגרה.... תבקש שתרד לך או שהיא תעשה לך ביד.... יכול להיות שחוסר זיקפה נובעת שאתה עושה הרבה ביד... תיגמל ותנסה שבועיים או יותר בלי.... בהצלחה ותאמין לי החיים יפים ביי מאמי

22/09/2004 | 01:12 | מאת: שימשי

למתוסכל שלום רב ראשית לא צריך להתאבד אתה עוד צעיר .מרינוש נתנה לך הסבר טוב . ואני יוסיף על זה . שאתה צריך בדיקה אצל אורולוג . ויש בדיקת זקפה בשנה ולאחר התוצאות תקבל את הטיפול הנכון . או כדורים או זריקות . אתה נראה מאוד מודאג . לכול בעיה יש את פיתרונה . תחזיק מעמד ובהצלחה גמר חתימה טוה לך שימשי

22/09/2004 | 21:53 | מאת: תשובה לשאלתך

אתה יודע מה אתה פשוט כל כך בלחץ של לעשות את זה ולהראות לחברתך ואו לחברה שגם אתה יכול לעשות את זה הסכת ושמע= להתאבד זה ממש לא פיתרון כי אחר כך לא תוכל במילא לעשות את זה ... אתה צריך ליהיות לא במתח ולא עצבני ולא לחשוב על "אוי זה יקרה לי שוב פעם" לעשות אהבה זה לא רק לעשות את זה טכנית זה קשור לרגשות שלך כלפי אותה הגברת תשבו ותדברו על העיניין בצורה פתוחה לגמרי זה לא חובה לעשות משגל מלא -אולי אתה לוקח תרופות או שותה אלכוהול כמחצית הבקבוק או יותר שגורמים לך לזה או אולי יש לך עודף משקל שצריך להוריד או שההורים שלך לימדו אותך ליהיות מוסרי ושידרו לך כל הזמן לא לעשות את זה לפני החתונה או טראומה אחרת שעברתה בגיל צעיר או האוכל שאתה אוכל לא מתאים לך מבחינת סוג הדם שלך ולא מקבל את הכוח הרצוי אולי אתה אוהב את חברתך ולא נמשך אליה גופנית או שבאמת אתה צריך ללכת לרופא שיתן לך כדורי הורמונים הגורמים ל-אין אונות לטיפול להשגת זיקפה ושמירתה כמו: טבליות מצופות-סיאליס 10 או20 מ"ג ש=אצל חלק מהגברים זה עובד או תלוי במרשם שהרופא יתן על פי הנתונים של מצבך הגופני על ידי בדיקת דם וכדומה הרופא הוא המוסמך לפוריות יתן לך בדיקות לעשות כמו בבית-המרפא ברמת-גן או במקום אחר אני מאוד מקווה שתלך לבדיקות אצל רופא מוסמך ותדון עם חברתך בתהליך ללא לחץ אם היא אוהבת אותך מספיק היא תשאר תבין ותעזור ותתמוך בך גם נפשית אם זו הרפתקאה חולפת ולא רצינית אל ישבר לבבך ההפך תשמח שאתה יודע כרגע בדיוק היכן אתה נימצא- בהצלחה ושנה-טובה ומאושרת בכל התחומים לכל משאלות לבך הטובות

26/09/2004 | 23:56 | מאת: אבי

הפתרון פשוט מאוד - תקנה ויאגרה דרך האינטרנט, קח אותה ותאמין לי לא תרצה להתאבד רק לדפוק כל היום. אתה בחור צעיר מה עובר לך בראש!!! קח ויאגרה ואל תתביש אתה תהיה כמו שפן. אני מבוגר ממך ב-4 שנים והייתה לי אותה בעיה בדיוק - לא ניתוח לא זריקות ולא נעליים. כנס לאתר שאני קונה ממנו: www.medi-life.net ותנה ויאגרה. בהצלחה אח שלי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים